Side-by-side

Flexi-sone

Blombergs side-by-side-løsninger med fire dører er konstuert for å gi maksimale kjølemessige fordeler. Med deres 80 cm. brede hylleplass har de det største kjøleområdet, som gjør bruk av kjøleskapet enkelt og ergonomisk.

For å oppnå størst fleksibilitet, kan temperaturen i den spesielle flexi-sonen justeres fra -24°C til +10°C. Det 77 liter store rommet kan brukes som en fryser, en superfrisk sone eller som et kjølerom, avhengig av dine oppbevaringsbehov.

Side-by-side-løsning med franske dører

Blombergs side-by-side-løsning med franske dører er designet for å gjøre det ergonomisk lett å legge mat i fryseskuffene.

Skuffene, med et rominnhold på 154 liter, gir mer plass til oppbevaring av frossenpizzaer, fløteis og andre fryste matvarer. Det er enkelt å få tilgang til skuffene, og de kan romme mer mat og større vekt enn et tradisjonelt kjøle-/fryseskap med fryser i bunnen.

Vann- og isbitdispenser

Den integrerte vann- og isbitdispenseren, som fås til visse modeller, gir deg mulighet for å få kaldt vann eller isbiter uten å måtte åpne døren til kjøleskapet.

Utløsermekanismen på dispenseren er ekstra følsom, så den kan betjenes ved selv den letteste berøring. I visse side-by-side-modeller er vannbeholderen tilsluttet vannforsyningen. På andre modeller kan beholderen enkelt tas ut for manuell fylling og rengjøring.