Fryseskap

Maksimal fryseplass

Blombergs frysere har spesielle rom, noe som gir en lang rekke oppbevarings-muligheter. Du har enkel tilgang til små pakker i fryseren via praktiske dørlommer, som er i Blombergs fryseskap med syv skuffer.

Blombergs frysere har en praktisk, tynn bunn i skuffen til frysing av myke frukter som f.eks. bær. Blomberg tilbyr også en stor skuff til oppbevaring av ekstra store emner. Ettersom den har et usedvanlig stort volum, gir den gunstige oppbevaringsmuligheter til store familier. Og hvis den store skuffen ikke er nok, kan du fjerne hyllen mellom to skuffer for å skape en flexi-boks, hvor du kan oppbevare ekstra store matvarer.

Frisk frysesone

Blomberg har utviklet en avansert fryseteknologi. Denne fryser maten ved en så optimal hastighet at matens cellestruktur ikke forringes, og næringsverdien og smaken bevares.

Når du tiner et stykke køtt som har blitt nedfrosset i den friske frysesonen, vil det følgelig ikke frigi saft, og du kan nyte et friskere, mer smakfullt og sunnere måltid.

Kvalitetstestet

For å oppnå en lang levetid, tester vi alle kjøle-/fryseskapene våre med hensyn til yteevne samt. el- og gassikkerhet før de forlater fabrikken.

Vi utfører også stikkprøvekontroller, tester yteevnen på lang sikt og foretar akselererende funksjonstest. For eksempel gjøres dørfunksjonstesten 300.000 ganger, hvilket tilsvarer at døren åpnes 40 ganger om dagen over en periode på 20 år.

Videre er kjøle-/fryseskapskomponentene testet for deres holdbarhet under simulerte forhold.